Veelgestelde Vragen

Algemeen

Wat is YLA Box?
YLA staat voor Yarn Lover Adventures en de YLA Box is een maandelijks abonnement waarbij je de leukste garens en haakpatronen ontvangt. Ook bevat elke box een aantal goodies passend bij het thema van die maand.
Wat zit er in een YLA Box?
Verrassing!!!! Dat weet je pas wanneer je de box opent…We kunnen je wel vast verklappen dat er elke maand een haakpatroon en voldoende garens en overige materialen in de box zit om het ontwerp van die maand te haken. Daarnaast voegen we nog een aantal extra goodies toe die betrekking hebben op het thema van die maand.
Hoe werken de verschillende abonnementen?

Yarn Queen is een 12 maanden abonnement. Je ontvangt 12 maanden lang de YLA Box. Het bedrag van je aankoop wordt maandelijks middels automatische incasso afgeschreven van je bankrekening. Je kunt de box niet tussentijds opzeggen en na het verstrijken van de 12 maanden stopt je abonnement automatisch.

Yarn Addict is een 6 maanden abonnement. Je ontvangt 6 maanden lang de YLA Box. Het bedrag van je aankoop wordt maandelijks middels automatische incasso afgeschreven van je bankrekening. Je kunt de box niet tussentijds opzeggen en na het verstrijken van de 6 maanden stopt je abonnement automatisch.

Yarn Crush is onze proef/cadeaubox. Je ontvangt de YLA Box éénmalig, het betreft dus geen abonnement.

Kan ik mijn YLA Box abonnement pauzeren?

Nee, de abonnementen zijn niet tussentijds te pauzeren. Mocht je af en toe een box willen ontvangen kies dan voor Yarn Crush, onze eenmalige proef/cadeaubox. 

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je abonnement stopt automatisch na 6 of 12 maanden. Je hoeft daar zelf verder geen actie in te ondernemen. Het is niet mogelijk om je abonnement tussentijds op te zeggen. 

Wat zat er in de vorige YLA Boxen?

Bekijk wat er allemaal al in een YLA Box heeft gezeten op onze Vorige Boxen pagina.

Kan ik het haakpatroon ook los kopen?

Nee, de patronen zijn exclusief ontworpen voor de YLA Box. Je kunt deze niet los verkrijgen.

Kosten

Hoeveel kost een box?

Er zijn verschillende abonnementsvormen. Wanneer je kiest voor het 12 maanden abonnement Yarn Queen betaal je maandelijks €30,95 + verzendkosten. Kies je voor het 6 maanden abonnement Yarn Addict dan kost de box €33,95 + verzendkosten. Voor de eenmalige proef/cadeaubox Yarn Crush betaal je  €37,95 + verzendkosten.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 per opgestuurde box. De verzendkosten naar België bedragen €7,95.

Wanneer wordt er geld afgeschreven van mijn rekening?

Wanneer je je abonneert op de YLA Box worden de kosten voor de eerste box gelijk afgeschreven van je rekening middels een iDEAL of Bancontact betaling. Vanaf dat moment zal elke maand op dezelfde dag als je eerste aanmelding het bedrag middels automatische incasso van je rekening afgeschreven worden. Bijvoorbeeld, je start het YLA Box abonnement op de 10e van de maand, dan zal gedurende de looptijd van je abonnement het bedrag maandelijks rond de 10e van de maand worden afgeschreven. Het kan een paar dagen verschillen i.v.m. de verwerkingstijd bij je bank.

Verzending

Wanneer wordt mijn YLA Box verzonden?

Wij streven er naar om de YLA Box rond de 28e van de maand te verzenden. Valt deze datum in het weekend, dan zal de box de eerst volgende maandag verzonden worden.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Jazeker! Op dit moment kan de YLA box verzonden worden naar:

 • België
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Finland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Luxemburg
 • Oostenrijk
 • Portugal
 • Spanje
 • Verenigd Koninkrijk
 • Zweden

Je kunt dit aangeven bij het afrekenen.

Retourneren

Kan ik de YLA Box retourneren?

Ja, de YLA Box kan geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst van de box, mits de producten ongebruikt en in originele verpakking zitten. De kosten voor het retour zenden zijn voor jezelf.