Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen uw bestelling te retourneren. Wij verzoeken u voordat u de artikelen terugstuurt hiervan melding te maken per e-mail via info@ylabox.nl. De artikelen kunnen enkel retour gestuurd worden wanneer deze ongeopend en ongebruikt zijn en zich in originele staat en verpakking bevinden.

Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.

Retourformulier downloaden

U kunt deze invullen en per e-mail naar ons toezenden. Uitgeprint bijvoegen bij uw retourzending mag ook.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen. Zorg voor voldoende frankering op uw retourzending. Bij eventuele boetes zullen wij dit bedrag in mindering brengen van het naar u terug te storten bedrag.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wanneer u uw gehele bestelling retourneert zullen wij de verzendkosten van uw oorspronkelijke bestelling terugbetalen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.