Yarn Lover AdventurEs

Nieuwsgierig naar de gezichten achter de Magical Mystery Box?

Dit zijn wij!

Halloootjes! Wij zijn Yvonne & Lotte, moeder en dochter en sinds 2009 haakverslaafd. Wat is er nu leuker dan spelen met kleuren en handwerken te combineren met verrassingen? Wat ons betreft niets. Zo ontstond in 2018 de aller eerste haaksubscription box van Nederland. Elke maand ontvingen honderden creatievelingen een haakbox op hun deurmat met daarin alle materialen voor het verrassingsproject én leuke extraatjes. 

Na 4 jaar met veel plezier de maandelijkse boxen te hebben samengesteld besloten we het roer om te gooien. Tijd voor grotere projecten, dekens haken is wat we het allerliefste doen. Dat verrassingsmomentje houden we er in, want die pretoogjes en dat vreugdedansje gunnen we jou! Even een positief momentje van pure verwondering en enthousiasme in je dag.

Als groot Harry Potter fans, geloven we in magic! Kan jij ook wel een beetje extra magie gebruiken in je leven? Dan is de YLA Box écht wat voor jou. We nemen je bij elke nieuwe box mee op avontuur. We maken een reis door nieuwe werelden en bij elke gehaakte steek voel jij een geluksmoment. Niet zomaar een haakpakket, maar de beleving staat centraal. Vanaf het bezorgmoment, tot het uitpakken, tot de start  en finish van je haakproject. We maken er samen een magisch feestje van!