Over ons

Wat leuk dat je YLA Box gevonden hebt! Het haakvirus is sinds 2009 bij ons toegeslagen en sindsdien zijn we niet meer gestopt. Dat haken verslavingsgevoelig is, is herkenbaar toch? Er zijn zoveel leuke projecten om te haken en overal is inspiratie te vinden. Haken is ook ontspannend (wetenschappelijk bewezen!) en je hebt eens iets anders in je handen dan een mobiele telefoon ;-). Het ultieme relax gevoel wat ons betreft!

We stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn Yvonne en Lotte, moeder en dochter. Sinds 2013 bestaat YLA Lifestyle & Wol, dé online shop voor al je haak- en breigarens.  Yvonne is de creatieve ontwerpster van ons twee en de patronen worden uitgeschreven door Lotte. Lotte vindt het daarnaast ook een super leuke uitdaging om kleuren bij elkaar te zoeken en is erg actief op social media.  We hebben een grote passie voor alles wat met haken te maken heeft, maar we breien af en toe ook.

De YLA Box is ontstaan doordat Lotte in aanraking kwam met het fenomeen ‘subscription box‘ via Hello Fresh en een Amerikaanse boekenbox genaamd Owl Crate. In Amerika kun je het zo gek niet bedenken of er is een abonnement waarbij de producten maandelijks bij je op de deurmat belanden. Hoe tof zou het zijn om dit ook in de Nederlandse (en Vlaamse!) haakwereld te introduceren? Na een jaar lang brainstormen, bedenken, opnieuw beginnen en onze creativiteit te gebruiken is de YLA Box daar!

Gun jij jezelf ook elke maand een creatief relax moment?