Magical mystery box

Dé nieuwe haakbox met unieke deken designs van Yarn Lover Adventures

Nieuwsgierig naar onze volgende box?

Magical Mystery Box

 

Hou jij van (dekens) haken en verrassingen? Kun je wel wat extra magie in je leven gebruiken? Dan weten wij hoe we jou blij kunnen maken!

De Magical Mystery Box is een creatieve belevingsbox, niet zomaar een haakpakket. We zorgen ervoor dat het uitpakken een feestje wordt en gaan met jou op creatief avontuur. Ontdekken samen nieuwe werelden, maar ook nieuwe haaktechnieken.

  Je houdt van de spanning van verrassingen.

  Je wordt al blij van de gedachte aan het uitpakken van cadeautjes.

  Dekens haken is je lievelings!

  Je vindt het leuk om in contact te komen met andere Yarn Lovers in onze        community.

  Je hebt een rijke fantasie en wordt enthousiast van mooie verhalen.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan weet ik 100% zeker dat onze Magical Mystery Box bij jou past. Met één druk op de knop hieronder kun jij je aansluiten bij alle andere Yarn Lovers. Let the adventure begin!

 

YLA Box Magical Mystery Box

Bestel de Magical Mystery Box

 Welke kleurencombinatie is jouw favoriet? Jij mag kiezen! We hebben onderstaande moodboards gemaakt, zodat je een beetje een idee krijgt van de kleuren per variant. Ga jij voor Scandinavian Stories, Silver Linings of Classics Trees?

Scandinavian Stories

Waan je in het mooie Scandinavië met deze kleurencombinatie van een warme kerstrood en natureltint met een vleugje nostalgie!

Silver Linings

Hou je het liever back to basic en ben je niet zo van uitgesproken kleuren? Dan is Silver Linings de perfecte keuze voor jou. Deze variant heeft een rustige uitstraling, maar behoudt toch de vintage look. 

Classic trees

Met deze diepgroene kleurencombinatie kun je de kerstboom bijna ruiken! Een prachtige kerstgroen in combinatie met een mooie natureltint. Voor de echte natuurliefhebbers.